Bota huvudvärk med botox

Botox är något som alla vet vad det är, men kanske tänker man på detta skönhetsingrepp som enbart ytligt, något som inte är helt korrekt. Nu hoppas forskare att botox ska bli framtidens botemedel mot huvudvärk.

kille får botoxBotox är ett muskelavslappnande medel som blir allt mer populärt i vårt samhälle och som säljs för miljardbelopp. Många tänker på ett ingrepp som något säkert då det är så populärt, vilket det är. Men man ska även komma ihåg att ha respekt då botox är ett av de mest dödliga nervgifter som finns. Men, ska man vara fin så får man lida pin. I Stockholm finns den största försäljningen i Sverige och för att få Stockholms bästa Botox behandling gäller det att gå till en salong som vet vad de talar om samt har lång erfarenhet. Viktigt är även att man som kund är bestämd med vad man vill. Förr handlade det mycket om att släta ut och göra det av kosmetiska skäl, nu blir det allt vanligare att göra ett ingrepp för att bota huvudvärk.

Gift som lindrar

Aftonbladet kan vi läsa om detta gift och hur många ser detta som ett mirakelgift som lindrar migrän och jobbig huvudvärk. Från början användes denna metod för att bota ofrivilliga muskelsammandragningar och det var 1982 som man upptäckte att detta muskelavslappnande medel minimerade rynkor och slätade ut. Något som snabbt fick spridning och man såg en miljardindustri. En följd av detta var att många kvinnor, främst kvinnor, som använde botox för att släta ut huden även kände att deras huvudvärk minskade och man så stor potential. Nu vet man att botox även kan mildra armsvett. En stor nackdel med botox är att det inte är permanent utan man måste med jämna mellanrum förnya. Är man nervös kan man läsa olika bloggar kring botox för att höra människors berättelser, samt boka in samtal med en läkare som går igenom processen.