Håll hyn ung

Idag finns flera olika alternativ för den som vill föryngra sin hy, men det bästa är att börja våda den redan i ett tidigt stadie i livet. Här är några snabba tips på hur du gör för att hålla din hy ung och fräsch längre.

Om du vill hålla din hy fräsch och återfuktad kan du med några enkla knapptryck på din mobil eller dator beställa en tid för att göra fillers vilket är en populär skönhetsbehandling. Men är du ung och vill att din hy ska stanna ung i flera år framöver utan att göra den här sortens ingrepp finns en del enkla knep att ta till.

Så håller du din hy ung längre

Det absolut bästa knepet för att bevara ansiktets hy ung och fräsch är att redan i unga år behandla din hy med varsamhet. Undvik till exempel att tvätta ansiktet med uttorkande produkter såsom vanlig tvål bland annat och var noga med att smörja in hyn varje dag och kväll. Och det viktigaste av allt, undvik solen!

”Kläder och solhatt skyddar bäst. Men solskyddskräm är den bästa kosmetikan du kan använda mot rynkor. Det är aldrig för sent att börja! Oavsett ålder förbättras hudkvaliteten om du börjar skydda huden mot sol.” lläs mer här.

Tänk på vad du äter

Något annat som kan göra underverk för trött och torr hud är att se över vad det är du stoppar i dig. En kost som är riklig på antioxidanter kommer ge din hud en boost i det långa loppet, så undvik snabbmat och mat som endast innehåller fett och tomma kalorier.