Mammor genomgår bukplastik

En utav de allra vanligaste plastikoperationerna i Sverige är bukplastik och detta väljer många att genomgå för att få en smalare mage. Ofta handlar det om att man gått ner i vikt eller har fött barn och vill ha tillbaka sin gamla mages utseende igen.

1543699-surgery-instruments

I Expressen kan man läsa om My Martens från tv-programmet ”Ensam mamma söker” som nu lagt upp bikinibilder efter att ha genomgått en bukplastikoperation. Hon bestämde sig för att göra operationen tre år efter att hon fött sitt barn eftersom magen fortfarande inte var återställd. Hon hade nämligen gått ner i vikt efter graviditeten men de stora bristningarna och överskottshuden fanns kvar på magen. De bikinibilder som hon lagt upp på sin blogg har blivit väldigt hyllade och My uppger att hon känner sig otroligt bra eftersom hon aldrig tidigare velat visa upp sin mage på det här sättet.

Vill se ut som förut

Många ställer sig tveksamma till plastikkirurgi och tror att det enbart är folk som är ytliga och fåfänga som väljer att operera sig. Men faktum är att en stor del av de personer som väljer att gå till en plastikkirurg faktiskt bara vill att deras kroppar ska se ut som förut och att de ska börja trivas med sig själva igen. Att göra en bukplastikoperation handlar ofta om just det här och går man i tankarna om att göra en kan man klicka sig in på http://www.laserestetik.com/behandlingar-operationer/kropp/bukplastik/. Kliniken erbjuder även andra ingrepp och mer om dem kan man läsa här.

Fyra av tio mammor

En del av de personer som vill göra ett skönhetsingrepp för att få tillbaka sin gamla kropp är just mammor vars kroppar ändrats efter graviditeten. Faktum är att fyra av tio nyblivna mammor kan tänka sig att fixa brösten, magen eller att göra en fettsugning, skriver Metro.