Piercingar, självkänsla och trender

Vad är det för trender som gäller för håret i sommar och vad berömde Rihanna för något när hon mötte ett väldigt hängivet svenskt fan backstage efter konserten på Tele2 Arena? Dessa två frågor har något gemensamt och överraskande nog handlar det om piercingar.

 

septum piercing MINDREI Göteborgs-Posten kan vi läsa om hur en ung tjej vid namn Ebba fick hänga med Rihanna backstage efter dennas konsert i Stockholm, något som säkert en hel del fans drömmer om att få göra. Hon säger efteråt att det var en helt surrealistisk känsla att möta världsstjärnan på Tele2 Arena, efter att köat i 24 timmar för att också få en plats vid scenen. Ett hängivet fan alltså. I artikeln kan vi läsa om hur Rihanna dessutom följer Ebba på både Instagram och Twitter. Rihanna tyckte dessutom att Ebba hade en ny snygg piercing i ansiktet som hon såg var ny, alltså inte där senast hon såg henne på en konsert. Även fast den var fake, som ju många piercingar är.

 

Sugen på piercade flätor eller septum?

 

Den som är sugen på piercingsmycken, vanliga och fejt kan ta sig en titt på Rockflame för att se massor av olika sorter. Nu är det även så att det tycks ha uppkommit en trend med piercingar i flätor, så vill man vara trendigast i sommar är det en bra idé att prova även detta! Mer bilder och att läsa om detta kan man göra i en artikel med video här.

 

En som dock piercat sig på riktigt, och dessutom är extremt nöjd med resultatet är Paradise Hotel-profilen Saga Scott. Hon la nyligen ut en bild på Instagram där hon visar upp sin nya accessoar i ansiktet, under näsan närmare bestämt. En septumpiercing som sitter mellan näsborrarna i själva näsväggen. Hon skrev samtidigt att hon har piercat sig i näsan samt att hon inte bryr sig om vad någon tycker om det. Ja och så är det, man ska göra det man själv vill göra och om det inte skadar någon annan, varför bry sig om vad andra tycker?